27 Haziran 2014 Cuma

Bestfriend's Wedding "Tutku & Emre"


En yakınınızı evlendirme telaşını hiç yaşadınız mı bilmiyorum. 

Başlangıca dönersem, iş ortamında başlayan dostluğun, kardeşliğe uzandığı bir hal bizimkisi. Hayatımın iyi-kötü her anında yanımda bildiğim, hayatının iyi-kötü her anında yanında olmaya çalıştığım canımı evlendirdim geçtiğimiz günlerde. İnsanlara doğdukları gün halihazırda bir isim bahşedilmişken, ekstra sıfatlara gerek olmadığı kanaatiyle yaşadıktan sonra "Kuzu 'm"diye hitap ettiğim yegane insanın, Tutku'mun düğün hediyeleri görmekte olduğunuz minikler.

İnsanın her anına şahitlik ettiği bir aşk hikayesi olunca mevzu, hele de bu kadar yakınlarıysa kişiler, en az kendisine ait gibi yaşıyormuş evlilik sürecini. Feci halde kız tarafı olsam da damat da yabancım değil çünkü, kütükte gözükmese de "abi" bildiğiniz insanlar vardır ya, hah işte O'dur benim için Emre...


Yukarıda da dedim ya, en yakınınızı evlendirme telaşını hiç yaşadınız mı bilmiyorum. Çok keyifli, bol koşturmalı bir süreç oluyor-muş.
 Bir de prova niteliği oldu benim için :)
Davetiye seçimi, gelin çiçeği, pasta süslemesi, hediyelik arayışı, mekan süslemesi derken epey yorulduk ama hepsi pek güzel oldular, en önemlisi de canların içine sindi. 



Kuzu'm, hediyeliklerini benim hazırlamamı istedi, davetiyelerine uygun hazırlanan arka plan ile nostaljik havamızı koruduk. 300 adet 30 cc mandalina kolonyası süslendi, etiketlendi - ki inanın bu kısım için gece yarılarına kadar gelin ve damadı çalıştırdım :) - 


Kolonyalarımızı dantel şeritle süslenmiş sepetlerde sunduk. Gelinimiz ince detaylara önem verdiğinden el yazısıyla bir de not iliştirdi sepetlere.



Çok keyifli geçen bir düğün atlattık. Onlar çok mutlu, rutin hayata geçtiler bile. 

Ama buradan da yazmak isterim yine;

Biriciğim; 

2 kişi olarak çıktığınız bu yeni yol size hep mutluluk, huzur, bol bol sevgi bir de beni teyze yapacak bir minnak getirsin:)

Gözlerindeki o parıltı hiç eksilmesin, ve hep benim biricik Kuzu'm kal!


Daha nice mutluluğunda yanında olmak dileğiyle,

İrem.

1 yorum:

  1. Merhabalar, yazınız beni çok etkiledi İrem Hanım. Arkadaşınıza mutluluklar dilerim. Dostluğunuz bir ömür sürdüm dilerim, kolay bulunmuyor çünkü böylesi. Ürünler de birbirinden güzel bu arada. Sevgiyle, Dilan.

    YanıtlaSil